Yemin Töreni

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapmakta iken 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13/b-4 maddesi uyarınca Fakültemizde görevlendirilen Kader YERLİKAYA’nın memuriyette 2 yılını doldurması, aday memurluğunun sona ererek asaletinin onaylanması nedeniyle 18.01.2022 Salı günü saat 15.00’da Fakültemiz 331 no’lu çizim stüdyosunda yemin töreni düzenlenmiştir. Yemin törenine Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Okan YILMAZ, Fakülte Sekreteri Serap YAHŞİ ve idari personel katılmışlardır. Türk Bayrağı huzurunda yapılan yemin töreninde, Fakülte Sekreteri Serap YAHŞİ tarafından Kader YERLİKAYA’ya Yemin Metni okutulmuştur. Yemin töreninin devamında oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. İdari personelimiz Kader YERLKAYA’ya memuriyet hayatında başarılar dileriz.