TÜBİTAK 2209-A PROJEDE BAŞARILI OLAN ÖĞRETİM ÜYEMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçlarına göre Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper SAĞLIK’ın akademik danışmanlığında, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Fatma BAYRAM ile yürütülen “Su Eleyici, Samet AKTAŞ ile yürütülen “Tekno- Bisiklet Stantı Prototip Geliştirme Projesi”, Sefer BAKIRDAĞ ile yürütülen  “Su Kapar”  projeleri başarılı olmuştur.

Danışman öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.