TÜBİTAK 2209-A PROJEDE BAŞARILI OLAN ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerinde Fakültemizden 6 proje başarılı olmuştur.

Danışman öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Prof. Dr. Okan YILMAZ’ın akademik danışmanlığında Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Sinem Kardelen UĞUR, Nida AKSU, Fatma İrem ÖZER, Umahan ALTINATA ile yürütülen “İklim Değişikliğine Uyum Sürecinde Su Kaynaklarının Doğru Kullanımı Kapsamında Sürdürülebilir Su Yönetimi Planlaması, ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Örneği”

Dr. Öğretim Üyesi Aylin ÇELİK TURAN’ın akademik danışmanlığında Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Beyzanur KARACA, Merve SELMAN, Elif AY ile yürütülen “Çanakkale Kentsel Yeşil Alanlar Örneğinde Yeşil Alan Sertifikasyonu”

Dr. Öğretim Üyesi Aylin ÇELİK TURAN’ın akademik danışmanlığında Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencisi Yasin ŞAHİN ile yürütülen “Gelibolu Anafartalar Orman İşletmesi Sorumluluğundaki Orman Alanlarının InVEST Arayüzünde Karbon Tutumunun Hesaplanması ve Haritalandırılması”