TÜB Üniversiteler Ortak Eğitim Modeli Çalışması

TÜB Üniversiteler Ortak Eğitim Modeli çalışması kapsamında Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinde belirlenen ortak derslerin öğrenme çıktıları, ders içeriklerinin ve online uygulamalarının geliştirilmesi konusundaki toplantı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çelik Turan, Dr. Öğr. Üyesi Tutku Ak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitenden Prof. Dr. Rüya Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Güneş Tigen, Trakya Üniversitesinden Doç. Dr. Rukiye Duygu Çay, Kırklareli Üniversitesinden Doç. Dr. Fürüzan Aslan, Dr. Öğr.Üyesi Oğuz Ateş, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erdoğan'ın katılımıyla 25.10.2022 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Toplantı sonunda ders bazında Öğretim Üyelerinin bir araya gelerek alınan ortak kararların 2022-2023 Eğitim-öğretim yılının güz döneminde uygulanmasına ve uygulama çıktılarının belirlenen takvimde ilan edilmesine karar verildi.