TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 22. ALT KURUL TOPLANTISI GERÇEKLERŞTİRİLDİ

.

Trakya Üniversiteler Birliği 22. Alt Kurul toplantısı 6 Şubat 2024 tarihinde online platform üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat ÖZYAVUZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. TUĞBA KİPER, Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamide Burcu ÖZGÜVEN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşad DEMİREL, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. REFİK YALUR, Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Faik KARA, Kırklareli Üniversitesi  Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi  Mete Korhan ÖZKÖK, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi/Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Yılmaz katılmıştır.

Toplantıda lisans ve lisansüstü proje derslerinde ortak çalışmalar, proje çalışmalarında jüri olarak başka üniversitelerden öğretim elemanlarının katılımı, sosyal sorumluluk projelerinin yapılabilirliği, öğrenci kongreleri (online-yüzyüze), bölümlerin kalite kapsamında akran değerlendirmesi ziyaretleri, haftalık online öğrencilere yönelik seminerlerin yapılması ve sektörel seminerler kapsamında öğretim elemanlarının seminer vermesi gibi başlıklar görüşülmüştür.