Sürdürülebilir Peyzaj Alanları İçin Sulamada Yenilikçi Çözümler ve Projelendirme Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirildi

28.03.2022 tarihinde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 4.sınıf öğrencileri için, Prof. Dr. Kürşad DEMİREL moderatörlüğünde, Peyzaj Alanlarında Sulama Sistemlerinin Projelendirilmesi dersi kapsamında Hunter firması yetkili personeli Ziraat Mühendisi İlker AKBAŞ tarafından Sürdürülebilir 'Peyzaj Alanları İçin Sulamada Yenilikçi Çözümler ve Projelendirme Teknikleri' eğitimi verilmiştir. Eğitime Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Okan YILMAZ ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri katılmıştır. Eğitim kapsamında, peyzaj alanlarında sulama konusunda öncü firmalardan olan Hunter'ın sulama sistemi ekipmanları tanıtılmış,  peyzaj alanlarında suyun önemi ve sulama sistemi tasarımı hakkında bilgiler verilmiştir.