Sektör Semineri Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Sektör Seminerleri etkinliği kapsamında dünyanın en önde gelen coğrafi bilgi sistemi programı üreticisi olan Esri firmasının Türkiye temsilciliği tarafından hazırlanan ''İş Hayatında Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bir Adım Önde Olun'' başlıklı sunum firma Eğitim Yaygınlaştırma ve Geliştirme Yöneticisi Fatma Asena Çakır tarafından sunuldu.
Moderatörlüğü Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Okan YILMAZ tarafından gerçekleştirilen toplantı Fakülte Dekanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI'nın açılış konuşmasıyla başladı. Etkinliğe Fakülte Öğretim Üyeleri ve öğrencilerimizin yanı sıra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rüya YILMAZ ve bölüm öğrencileri de katılım gösterdi. Sektör Seminerimizin tüm öğrencilere faydalı olmasını diliyor, Esri Türkiye ve Fatma Asena Çakır’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.