PMOGenç Çanakkale “Tanışma Etkinliği” düzenlendi

.

28 Aralık 2022 tarihinde, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası’nın öğrenci üye komisyonu olan PMOGenç Çanakkale için “Tanışma Etkinliği” düzenlendi. Etkinlik; Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aylin ÇELİK TURAN, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Füsun ERDURAN NEMUTLU, bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayşe Esra CENGİZ ve bölüm öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gerçekleşen etkinlikte, Peyzaj Mimarları Odası’na bağlı olarak çalışmalarını yürüten PMOGenç öğrenci üye komisyonunun tanıtımı ile birlikte 22 Ağustos- 03 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilen 13. PMOGenç Yaz Kampı hakkında bilgiler verildi. Bunun yanı sıra PEMDER’in girişimi ile başlatılan TÜBİTAK destekli eğitim programları hakkında, eğitimlere katılım sağlayan bölüm öğrencileri tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda, PMOGenç Çanakkale temsilci seçimi yapıldı ve PMOGenç Çanakkale resmi temsilcisi olarak 2. sınıflardan Gökçen Özge KURUK görevlendirildi. Etkinliğe katılan değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.