Okulumu Renklendiriyorum Projesi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi iş birliğinde Geyikli İlkokulunda Okulumu Renklendiriyorum Projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör. Merve Temiz Topsakal'ın teknik çizimlerini gerçekleştirdiği tasarımlar ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü gönüllü öğrencileri bahçe dizaynını gerçekleştirdi. Ögrenciler, minik arkadaşları için okullarının bahçelerine renkli sürprizler oluşturarak okulda eğitim gören öğrencilerin sıralarına küçük hediyeler bıraktı. Geyikli İlkokulu Okulumu Renklendiriyorum Projesi kapsamında tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.