MTF Huzurevi Ziyareti ve Fide Dikimi Etkinliği Gerçekleştirdi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (MTF) öğrencileri, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek fide dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Çanakkale Belediyesi iş birliği ile düzenlenen etkinlikte; ÇOMÜ Rektör Danışmanı Öğr. Gör. İlker Gülcemal, MTF Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erdem Salcan öğrencileri yalnız bırakmadı.

MTF öğrencileri ile sohbet ederken saksılara ve merkez bahçesine fideler diken huzurevi sakinleri, etkinlik nedeni ile duydukları mutluluğu dile getirdi.

Öğr. Gör. Gülcemal, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinde yer almasından duydukları memnuniyeti dile getirerek etkinliklerin devam etmesini umduklarını belirtti.

Dekan Prof. Dr. Taşlı ise Merkezin bahçesine de peyzaj düzenlemesi yapılabileceğini belirterek iş birliklerinin devam edeceğini vurguladı.

Merkez Müdür Yardımcısı Sevgi Şeker de huzurevine birçok ziyaretçinin geldiğini ancak ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiğini ve sakinlerin, etkinlik nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şeker ayrıca, ÇOMÜ ve MTF ile iş birliklerinin sürmesi dileklerini tüm sakinler adına dile getirdi.

Etkinlik sonunda hatıra fotoğrafları çekildi ve öğrencilere teşekkür belgeleri dağıtıldı.