MTF 2023-2024 Akademik Yılı Mezunlarını Uğurladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mezuniyet Töreni, 18 Mart Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Mezuniyet Töreninde, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (MTF) öğrencileri, akademik ve idari personeli hazır bulundu.

Akademik personelin ve mezunların yürüyüşleri ile başlayan ve protokol konuşmaları ile devam eden törende, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde derece ile mezun olan diğer öğrencilerimize diploma, hediye ve plaketleri Fakülte Yönetimi tarafından takdim edildi.

MTF Fakülte Birincisi Halil Büyükçakıroğlu ile Fakülte İkincisi ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Birincisi Nergis Nehteparov’a diploma, plaket, başarı belgesi ve hediyesini MTF Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı’dan aldı.

Fakülte Üçüncüsü ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü İkincisi Sercan Özkan’a diploma, plaket, başarı belgesi ve hediyesini, MTF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Salcan takdim etti.

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Füsun Erduran Nemutlu, Bölüm Üçüncüsü Fatma Dila Erbil’e, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Başaran ise Bölüm İkincisi Tuğçe Birol ve Bölüm Üçüncüsü Ebru Nur Gökçen’e diploma, plaket, başarı belgesi ve hediyelerini takdim etti.

Tüm mezunlarımıza hitap eden Dekan Prof. Dr. Taşlı “Sizler; aileniz ve Ülkeniz için çalışkan ve üretken birer değersiniz. Oluşturduğunuz başarı her daim sizi takip edecektir. Yolunuzun; aklın, vicdanın ve bilimin yolu olmasını diliyor; her birinize başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

Mezuniyet Töreni, konserin ardından keplerin atılması ile son buldu.