Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin de Yer Aldığı Kentfest Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin de yer aldığı Kentfest Etkinlikleri halkın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Üniversite ve kent ilişkilerinin güçlendirildiği Dekanımız Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı tarafından organize edilen Fakültemiz etkinliğine yoğun ilgi oldu. Etkinliğimizde özellikle çocuklar maket yaparak planlama ve tasarım gerçekleştirdiler. Bitki yapraklarının da tanıtıldığı etkinlikte yaprak baskısı gerçekleştirildi. 12-13 Ekim tarihlerinde 2 gün başarılı şekilde yapılan organizasyonda emeği geçen düzenleme komisyonu Doç. Dr. Melda Açmaz Özden, Dr. Öğretim Üyesi Tutku Ak, Dr. Öğretim Üyesi Sevim Sezi Karayazı, Öğr. Gör. Dr. Pelin Fırat Örs ve öğrencilerimize, Kentfest sponsorlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.