Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İdari Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İdari Personel Toplantısı 12.09.2023 Salı günü saat 11:00'de 331 No'lu derslikte Fakülte Sekreteri Serap Yahşi  başkanlığında ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çelik Turan'ın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlıyor olması nedeniyle yürütülen idari çalışmalar değerlendirilmiş, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında yapılacak işlemler ve talep edilmesi düşünülen Hizmet İçi Eğitim Konuları görüşülmüş, karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuştur.

Fakültemizde yeni göreve başlayan Duygu KARADEMİR ARAS kendini tanıtmış ve kendisine Fakültemiz ile ilgili bilgiler verilmiştir. Yeni görevinde kendisine başarılar dileriz.

Fakültemiz idari personeli ile her ayın ilk haftasında personel toplantısı gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.