Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç ve Diş Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç ve Dış Paydaş Toplantısı 9 Ekim 2023 günü saat 14.00’da  Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya  iç paydaşlar; Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI ve  Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof.Dr. Arzu BAŞARAN UYSAL ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyeleri, Mimarlık Bölümü Başkanı Doç.Dr. Tolga ÖZDEN ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri ile Dış Paydaşlar TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Sevim URAL, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Şakir KUTLUAY, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Temsilcisi Aslı BÖBEK, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Temsilcisi Nevin AYDIN ve Neslihan YANILMAZ, Eceabat Belediyesi Temsilcileri Merve DELİAVCI ve Cihan Muhammed TEKİN, Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Temsilcisi Mert EĞİTİM, Çanakkale İl Özel İdaresi Temsilcisi Emre ASLAN, KentDer Başkanı Saim YAVUZ, İŞKUR Temsilcisi İş ve Meslek Danışmanları Eylem KARACA ve Gizem KURT ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrenci ve mezunları katılım sağladılar.

Toplantı kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile kurumların işbirliği çerçevesinde, eğitim ve öğretime katkı,  mezun öğrencilerin kurumların taleplerini karşılamadaki yetkinlikleri ile Çanakkale kenti genelinde yapılacak projeler ve akademik çalışmalarda iş birliklerinin sağlanabilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.