Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Sergisi Gerçekleştirildi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Sergisi, 10-13 Ekim 2024 tarihleri arasında, 17 Burda AVM ev sahipliğinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, öğrencilerimiz ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi açılışı Dekanımız Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI'nın konuşması ile başladı, ardından öğrenci çalışmaları ve projelerinin ziyaret edilmesi ile devam etti.

Sergiye katkılarından Dolayı Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanlığı'na ve sergi düzenleme komitesi üyeleri Doç. Dr. Melda AÇMAZ ÖZDEN, Öğr. Gör. Dr. Pelin FIRAT ÖRS, Arş. Gör. Behiyye YILMAZ, Arş. Gör. Merve TEMİZ TOPSAKAL, Arş. Gör. Mehmet ikan BAYRAK'a Teşekkürlerimizi Sunarız.