Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 24 Haziran 2022 tarihinde Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, ÇOMÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’ın eşi Berat Murat, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlgi Tosun, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Lapseki Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, ÇOMÜ Üniversite Hastanesi Başmüdürü Serap Yontar ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcıları  Doç. Dr. Okan Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çelik Turan, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören, Fakülte Birincisi Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunu Rabia Karadağ, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Başaran Uysal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı ve ardından Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’un konuşmaları ile devam etti.  Tören mezuniyet kütüğüne plaket çakma, teşekkür belgesi, ödül ve diploma takdimlerinin ardından kep atma ve yıl sonu resepsiyonu ile sona erdi. Fakülte ve bölümlerde derece yapan öğrencilere seramik sponsoru ÇOMÜ Seramik Bölüm Başkanı Prof. M. Fatih Karagül ve çiçek sponsoru Punica Çiçeğin sahibi Ebru Yön Öner sponsorluğunda ödülleri takdim edildi