Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açılış ve Sergisi Gerçekleştirildi. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü. Prof.Dr. Sedat MURAT, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Okhan AKDUR, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Pelin KANTEN, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin KASIM, Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreni fakültemiz öğrencisi Murat Altınok’un müzik dinletisiyle başlarken Fakülte Öğrenci Temsilcimiz İsmihan Derya SAKALLI, Dekanımız Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI ve Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT tarafından açılış konuşmaları yapılarak başladı. Açılış dersi Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR tarafından verilmesinin ardından öğrenci proje ve çalışmalarının sergilendiği sergi ziyaret edildi.