'Kampüs Ağaçlandırma Seferberliği' Etkinliklerinin İlk Etabı Olan İlahiyat Fakültesi Ağaçlandırması Gerçekleştirildi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin  düzenlemiş olduğu “Senin de 1 Fidanın Olsun” Kampüs Ağaçlandırma Seferberliği etkinliklerinin ilk etabı, Orman Genel Müdürlüğü Ezine Fidanlığı ve ÇOMÜ Peyzaj Birimi ortaklığıyla ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi ağaçlandırma çalışması ile gerçekleştirildi.

1 Nisan Cuma günü yapılan ağaçlandırma etkinliğine ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nimetullah AKIN, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Okan YILMAZ, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özgür KAHRAMAN ile İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri katılım gösterdiler. Törende İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri  bir arada fidan dikimi yaptılar. Fidan dikiminin ardından pilav ikramı yapıldı. Renkli ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte her yaş grubundan katılımcı toprakla ve fidanla temas ederek doğa ile buluştu. 

Kampüs ağaçlandırma etkinliğinin ilk etabının tamamlanmasına destek veren Orman Genel Müdürlüğü Ezine Fidanlığı ve ÇOMÜ Peyzaj Birimine teşekkür ederiz.