Kalite Süreçleri, Sosyal Transkript, Kampüs 7/24 ve Mezun Bilgi Sistemi konularında eğitim gerçekleştirildi.

.

Kurumsal Kalite Süreçleri, İyileştirme Çalışmaları kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine Dr. Öğr. Üyesi Erdem SELCAN (Dekan Yardımcısı), Dr. Öğr. Üyesi Aylin ÇELİK TURAN ve Arş. Gör. Merve TEMİZ TOPSAKAL tarafından Kalite Süreçleri, Sosyal Transkript, Kampüs 7/24 ve Mezun Bilgi Sistemi konularında eğitim verildi. 

Eğitim sürecinde öğrencilerden alınan dönütlerde yapılan mezun ve kariyer etkinliklerinin kalite süreçlerinde iyileştirme çalışması olduğu bilgisinin olmadığı, ders iyileştirmelerinde (anketler vb.) katkıda bulunmakta öğrencilerin çekincelerinin olduğu belirlenmiş, yapılan eğitimin faydalı olduğu ifade edilmiştir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’nün 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon programında ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon programında Kalite Süreçleri, Sosyal Transkript, Kampüs 7/24 ve Mezun Bilgi Sistemi hakkında tanıtım yapılmıştır. Bu iyileştirme çalışmasının amacı Mimarlık Fakültesindeki tüm öğrencilere (Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1. Sınıf - 41 öğrenci, 2. Sınıf – 26 öğrenci, 3. Sınıf – 45 öğrenciye eğitim vererek konunun yaygınlaşmasını sağlamaktır.