Göreve yeni başlayan Dr. Pelin Fırat ÖRS için oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi

29 Kasım 2022, Salı günü Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak yeni göreve başlayan Dr. Pelin Fırat Örs için oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Okan Yılmaz ve Dr. Öğretim Üyesi Aylin Çelik Turan ve , Mimarlık Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ali Tolga Özden ile birlikte Mimarlık Bölümü, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü akademik personelinin katıldığı toplantıda Dr. Pelin Fırat Örs'e Üniversitemiz ve Fakültemiz ile ilgili bilgiler aktarılmış, eğitim-öğretim süreçleri anlatılmış, aynı zamanda kentimizi tanıtıcı bilgiler verilmiştir. Kendisine görevinde ve akademik çalışmalarında başarılar dileriz.