2024-2025 Akademik Yılı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Oryantasyonu Gerçekleştirildi

.

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları ve Öğrencilerin katılımıyla 4 Ekim Cuma günü oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda gerçekleşen oryantasyon etkinliği Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI'nın açılış konuşması ile başladı. Etkinlik Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun açılış mesajı, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi Psikolojik Danışman Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ’ın konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Tanıtımı, Kütüphane Tanıtımı, Sosyal Transkript Tanıtımı, Erasmus Ofisi tanıtımı, Spor Tesisleri tanıtımı Çanakkale Kent tanıtımı videoları sunuldu.

Etkinlikte Fakülte ve Eğitim tanıtımı yapıldı. Aynı zamanda fakültemiz kalite ve akreditasyon çalışmaları, yükseköğretimde kalite güvencesi süreçleri ve kalite elçiliği konularında da bilgilendirme yapıldı.

Programa katılan öğretim üyelerine ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.