2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Kütüğü Töreni

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (MTF) 2023-2024 Akademik Yılı Fakülte Birincisi Halil Büyükçakıroğlu, mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı.

Dekanlık makamında gerçekleştirilen törene; MTF Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Dekan Yardımcısı Erdem Salcan, Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Okan Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Aylin Çelik Turan ile Büyükçakıroğlu ailesi katılım gösterdi.

Fakülte ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Birincisi Halil Büyükçakıroğlu konuşmasında, çocuklarına örnek olmayı umduğunu belirterek "Ben elimden geleni yaptım. Onların da beni geçerek daha iyi yerlere gelmesini umuyorum. Bu başarımda sadece benim değil; hocalarımın ve ailemin de emeği büyük. Her birine teşekkür ediyorum. Sayelerinde, Üniversitemden ve Fakültemden güzel anılar ve birçok yeni donanımla ayrılıyorum" dedi.

Dekan Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı ise "Kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra artık Ülkemize ve tüm dünyaya karşı sorumlu genç bir mimarsınız. İnanıyorum ki, Fakültemizde edindiğiniz bilgileri, daha da ileriye taşıyarak kariyerinizde büyük bir yol kat edeceksiniz. Bu süre zarfında ihtiyaç duyduğunuzda Mimarlık ve Tasarım Fakültesi aileniz her zaman yanınızda olacak. Evlatlarınızın sizden aldığı güç ve örnek teşkil eden başarınıza uygun olarak ailenizi ve Ülkemizi ileriye taşımak için çok çaba sarf edeceklerine eminim" dedi.

Tüm mezunlarımıza hitap eden Dekan Prof. Dr. Taşlı "Sizler; aileniz ve Ülkeniz için çalışkan ve üretken birer değersiniz. Oluşturduğunuz başarı her daim sizi takip edecektir. Yolunuzun; aklın, vicdanın ve bilimin yolu olmasını diliyor; her birinize başarılı bir hayat diliyorum" dedi.