18 Mart İÇDAŞ Ulu Camii’nin Peyzaj Projesi Fakültemiz Tarafından Yapılıyor

Peyzaj projesi Fakültemiz tarafından yapılmakta olan 18 Mart İÇDAŞ Ulu Camii’nin Peyzaj Projesi sunuldu.

Sunum toplantısı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Okan Yılmaz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulğu aynı kurumdan Peyzaj Mimarı Can Küzeci ve İÇDAŞ yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Proje ekibi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Okan Yılmaz, Arş Gör. Mehmet İlkan Bayrak ve Arş.Gör. Merve Temiz tarafından hazırlanan peyzaj proje sunumu gerçekleştirildi. Toplantı sonunda karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi.