Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kariyer Söyleşileri - Mezun Buluşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kariyer Söyleşileri etkinliği kapsamında düzenlenen Mezun Buluşmaları etkinliği Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinliğe katılan Peyzaj Mimarlığı bölümü 2015 yılı mezunu Adnan BAYRAK, 2019 yılı mezunları Cansu KIRCAER ile Şule Nur AKGÜN özel sektördeki deneyimlerini öğrenciler ile paylaştılar. Kariyer yolculuğunda karşılaştıkları zorlukları ve başarı süreçlerini aktaran genç peyzaj mimarları, yeni mezun olacak öğrencilerin iş hayatı ve girişimcilikle ilgili sorularını yanıtladılar. Katılımlarından dolayı mezun meslektaşlarımıza  teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.