Tüm Öğretim Üyelerinin Dikkatine

Üniversitemizde 2018-2019 Güz Döneminden itibaren Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi(UBYS) yazılımı kullanılmaya başlanmıstır. UBYS'nin devreye alınmasından bu yana geçen süre boyunca yeni eğitim kataloğuna veri girişlerinde önceki girilen içeriklerden yararlanma gereksinimi sebebiyle Eğitim Bilgi Sistemi(ebs.comu.edu.tr) olarak anılan uygulama erişime açık bırakılmıstır.Kaynak kodları dış kaynak yazılım firmasına ait olan ebs.comu.edu.tr alan adında çalışan web uygulaması güvenlik problemleri nedeniyle 10.01.2020 tarihinde tamamen kapatılacak olup, ebs.comu.edu.tr alan adı UBYS içerisinde yer alan Eğitim Kataloğu sayfasına yönlendirilecektir.

İlgi yazıya istinaden, Bölümümüz mezun öğrencilerinin ders içeriği talep etmeleri durumunda kullanmak veya gerekli durumlarda yararlanmak üzere ebs.comu.edu.tr adresi üzerinde, bölümünüze ait halihazırda yayında olan ders içeriklerinin Türkçe ve İngilizce sayfalarının 09.01.2020 tarihine kadar yedeklenmesi gerekmektedir.