'Peyzaj Mimarlığı' Konferansı

'Peyzaj Mimarlığı' isimli konferans ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Peyzaj Mimarları Odası genç üye kolu PMOGenç temsilcisi Kerem İŞLERTAŞ işbirliği ile 02.03.2020 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi. Konferansta; 'Peyzaj  Mimarları Bir Kenti Nasıl Tavlar?' konusu ile Doç. Dr. Emrah Yalçınalp, 'Sektör Nasıl Bir Mezun İster?' konusu ile Peyzaj Mimarı M. Cemil Aktaş, 'Kentsel Tasarım Kuş Mudur Böcek Midir Peyzaj Mimarları Bunun Neresindedir?' konusu ile Peyzaj Yüksek Mimarı B. Oğuz Ayoğlu  sunumlarını gerçekleştirdiler. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarımızın destekleri, Üniversitemizden ve farklı üniversitelerden öğrencilerin de katılımıyla konferans başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.