Özel İsmail Kaymak Koleji 3. Sınıf Öğrencileri ile “İlköğretim Okulunda Bitki Tanıma Projesi”

Özel İsmail Kaymak Koleji 3. Sınıf öğrencileri ile, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında “İlköğretim okulunda bitki tanıma projesi” yapılmıştır. Çalışma sonunda sertifika töreni Peyzaj Topluluğu ile birlikte, Peyzaj Mimarlığı bölümünde 10.05.2019 tarihinde yapılarak, ilk okulda üniversite sıralarını tatma heyecanı yaşatıldı. Proje çalışmasında eğitmen olarak görev alan, İrem Nur Alptekin, Seda Bayram ve Nazlı Ekiz adlı son sınıf öğrencilerine de belgeleri sunuldu. Sertifika töreninde ilk okul öğrencilerinin dans etkinliği üniversiteye renkli görüntüler sunarken, Peyzaj Mimarlığı Bölümü çalışmaları ve projeleri de onların hafızalarında unutulmaz bir anı olarak iz bıraktı.