Öz Değerlendirme Raporu ve Akreditasyon Çalışmaları Konulu Toplantı

Fakültemizde 18 Ağustos 2020 Salı günü Öğretim Görevlisi Ergül SÖYLEMEZOĞLU'nu (Kalite Güvencesi Üst Kurul Üyesi) ağırladık. Fakültemizin ve bağlı bölümlerimizin hazırlayacağı Öz Değerlendirme Raporu ve Akreditasyon çalışmaları konusunda kendisinden bilgiler aldık. Son derece yoğun ve verimli geçen toplantımız Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI başkanlığında, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu BAŞARAN UYSAL, Mimarlık Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Tolga ÖZDEN ile Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık Bölümleri öğretim üyeleri ile öğretim elemanları katılmışlardır. Sayın Ergül SÖYLEMEZOĞLU'na katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.