ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı tarafından 1. sınıf öğrencilere yönelik oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Program çerçevesinde öğrencilere ilk önce fakülte dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT hitap etmiş ve konuşmasında Çanakkale, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü hakkında genel bilgiler vermiştir.

Fakültemiz öğrenci temsilcisi Kadriye ÖZYURT, üniversite tanıtım filmi ile bölüm etkinlikleri hakkında sunum gerçekleştirmiştir. Peyzaj Mimarlığı 3. sınıf öğrencilerinden Ceren SÖNMEZ ise Peyzaj Mimarları Odasının öğrenci üye komisyonu olan PMOGenç hakkında bilgi vermiştir.

Daha sonra Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT tarafından dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Oryantasyon programı sonunda PMOGenç yaz kampı proje paftalarının sergi açılışı gerçekleştirilmiştir.