MEZUNİYET TÖRENİ

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mezuniyet Töreni ÇOMÜ Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.

Çok sayıda ailenin katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreni ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde dereceye giren öğrencilerin konuşmaları ile sürdü. ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Fakülte 1.si Tuğçe Civelek oldu.

Tuğçe Civelek konuşmasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin akademisyenlerine ve ailesine teşekkür ederek fakülte birinciliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Abdullah Kelkit ve ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem'in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.