KENT-SULAMA-PEYZAJ TEMALI SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Fakültemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Özgür Kahraman ile Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Murat Tekiner’in birlikte organize ettikleri “Kent-Sulama-Peyzaj” temalı sergi açılışı Çanakkale’nin en büyük alışveriş merkezi olan 17 Burda Alışveriş Merkezinde gerçekleştirildi. Dekanlığımız ile Ziraat Fakültesi Dekanlığı’nın desteklediği sergiye, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kahraman ve Dr. Öğr. Üyesi Alper Sağlık, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Murat Yıldırım,  Dr. Öğr. Üyesi Murat Tekiner ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taş proje ve geliştirdikleri ürünler ile katkı vermişlerdir. Sergi alanında gerçekleştirilen açılış töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Erdem,  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman ve 17 burda AVM Müdürü Erol Yıldız birer konuşma yaparak, kentsel alanlarda doğru sulama uygulamaları ile peyzaj alanlarının dolayısıyla yeşil alanların artırılması gerektiğini vurgulamışlardır. Cumartesi günü sona erecek sergiye İzmir peyzaj firmalarından Baduende Moss Design ve Çanakkale peyzaj firmalarından Gülsa Çiçekçilik ürün ve lojistik destek vermişlerdir.