Flower Show 2017 Fuarında ÇOMÜ Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri

İstanbul TÜYAP Fuarcılık Grubu tarafından 23-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Flower Show 2017 fuarında ÇOMÜ Peyzaj Mimarlığı öğrencileri olarak katılım sağlanmıştır. Fuarda yerli ve yabancı şirketler Peyzaj Mimarlığı mesleğini tanıtıcı nitelikte, planlama ve tasarım alanlarında gelişmiş teknolojiyi kullanarak ortaya çıkan çalışmalarını aktarmışlardır. Firmalar tarafından kurulan stantları bölüm öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilerek,  yakından incelenmiştir.

Peyzaj Mimarlığı bölüm öğrencileri firmalarda staj olanaklarını değerlendirebilmek adına ilgili stantlara CVlerini bırakmışlardır.

Günü birlik yapılan fuar ziyaretine katkıda bulunan ÇOMÜ Öğrenci Konseyi, Fakülte ve Bölüm Temsilcileri ile organizasyona destek veren sponsor ile dekan ve dekan yardımcımız nezdinde tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.​