Eskizden Gerçeğe Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin bilimsel kaliteyi arttırmaya yönelik olarak yaptığı çalışmalara Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Peyzaj Topluluğu da destek verdi. Öğrencilerin meslek hayatına atılmadan önce özel sektördeki yenilik ve gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamaya yönelik olarak PTM Proje Firmasından Peyzaj Yüksek Mimarı Engin Aktaş kişisel deneyimleri ile özel sektörün bilgi birikimi ve deneyimlerini yapılan söyleşi ile aktarma fırsatı buldu. Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerinin merak ettikleri konuları da sorma fırsatı buldukları söyleşiye Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Alper Sağlık, Peyzaj Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Füsun Erduran Nemutlu ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kahraman ve Dr. Öğr. Üyesi Tutku Ak katıldılar.