21 Mart Dünya Ormancılık Günü Fidan Dikim Etkinliği (21 Mart 2024, Radar Tepesi Fidan Dikimi)

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen “21 Mart Dünya Ormancılık Günü” etkinliğine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü olarak akademisyenler ve gönüllü öğrencilerimizle birlikte katıldık. Etkinliğe T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kahraman, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Okul Öncesi Eğitim Bölümü, ÇOMÜ Özügürler Kulübü ve çok sayıda gönüllü öğrencinin katılımıyla Çanakkale Radar Tepesinde fidanlar Yeşil Vatanımızın topraklarıyla buluşturuldu.