Öğrenim Bursu

2018-2019 Öğretim Yılında, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nce Üniversitemiz öğrencilerine Öğrenim Bursu verilecektir. Burs için başvuruda bulunacak öğrencilerin öncelikle “Burs Kredi Yönetmeliği’nin 9. Maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrenciler” ile ilgili hususlara dikkat ederek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

KYK Bursu için son başvuru tarihi 17 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar olup, başvuru formları Fakültemiz Öğrenci İşleri Ofisinden temin edilebilir. Başvurular Fakültemiz Burs Komisyonunca değerlendirileceğinden, burs başvurusunda bulunan öğrencilerin 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 12.00’da Doç.Dr. Alper SAĞLIK’ın odasında (2. Kat-214 no’lu oda) hazır bulunmaları gerekmektedir.