"Eğitim Sonrası İş Hayatı" Söyleşileri

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğümüz, 25 yıllık geçmişi olan kurumumuzun, bugüne kadar ülkemize kazandırdığı-yetişmesine katkı sağladığı binlerce mezunu ile kurumsal düzeyde iletişim kurmak ve ayrıca sayıları elli bine ulaşan mevcut öğrencilerimizin eğitim hayatlarına-gelişimlerine katkı sağlamak üzere Rektörlüğümüze bağlı bir birim olarak kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kendi geleceğini inşa etme aşamasında olan öğrencilerimizin, aynı zamanda ülkemiz ve dünyamızın da geleceğini şekillendirecek paydaşlardan biri olduğuna inanmakta, bu kapsamda gençlerimizin kariyerlerine destek olacak farkındalık temalı etkinlikler düzenlemekteyiz.

Bu etkinliklerden birini, bu sene mezun olacak​ Güzel Sanatlar Fakültesiİletişim Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ​öğrencilerimizle, 7.05.2018 Pazartesi günü saat 14:00'de Necip Fazıl Kısakürek Amfisi​nde gerçekleştireceğiz.

Tüm Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ​4. sınıf öğrencilerimiz ve hocalarımız davetlidir.

Tarih:  7.05.2018​

Saat:   14:00